Salmir Impex

Despre noi

De la o companie mica la lider national

Iniţial activitatea Salmir Impex s-a concentrat strict pe exploatarea forestieră şi prelucrarea masei lemnoase în general. În anii următori, activitatea a fost extinsă, iar în prezent activăm inclusiv în domeniul construcţiilor.

Oferim o gama largă de servicii de calitate în cele două câmpuri principale ale activităţii noastre: de la producerea de traverse din lemn pentru căile ferate, cherestea şi frize, până la lucrări de restaurare, renovare şi construcţii în unităţile şcolare, case memoriale sau muzee.

Un exemplu relevant în acest sens este proiectul de renovare şi restaurare a Casei Memoriale Octavian Goga de la Ciucea sau lucrările de restaurare la Muzeul Satului din Baia Mare.

În cei peste 16 ani de activitate sociatea nostră a realizat o gamă largă de lucrări şi servicii la standarde înalte. Trebuie menţionat faptul că de-a lungul timpului s-au făcut eforturi investiţionale pentru a achiziţiona echipamente moderne în vederea dezvoltării activităţii productive pe ambele sectoare, respectiv construcţii şi prelucrarea lemnului.

Salmir Impex deţine toate certificatele necesare pentru prestarea serviciilor în aceste domenii.

 

Certificari

Call Now Button
Deschide chatul
Scrieti-ne pe WhatsApp